JAGTFORENING

Besøg vore annoncører; de støtter os!

Verner-DalgaardFormanden har ordet

 

 

 

 

Gode medlem af Trøstrup-Korup Jagtforening.

– Så er vi igang igen med forskellige arrangementer som bestyrelsen har sammensat til glæde for os alle.

– Jeg håber, at du har haft en god jagtsæson med masser af mindeværdige oplevelser. Sammen med gode mennesker. Om ikke så længe, så er du i gang igen, og i den mellemliggende periode, inden jagten starter op igen, så kan du meget passende bruge lidt tid på din jagtforening.

– Kom og deltag i vores arrangementer. Det gør det hele meget sjovere, at vi kan mødes til et arrangement. Det udvikler dig som jæger, skytte og samtidig giver det dig en mulighed for nye venskaber.

– Brug vores hjemmeside www.tkjagt.dk. Her kan du følge med i alle de arrangementer m.m., som bestyrelsen har lavet til dig.

– Jeg skal opfordre dig til at gå ind på vores hjemmeside og tilmelde dig med din e-postadresse og mobilnummer. Du vil så i fremtiden modtage informationerne elektronisk og via sms blive mindet om de arrangementer som TK-jagtforening afholder. Du kan også tilmelde dig vores Facebookgruppe Trøstrup-Korup Jagtforening. Der vil du kunne følge med, når andre medlemmer beretter om oplevelser, situationer eller problemstillinger. Samtidig bruger vi Facebook til at orientere dig om arrangementer eller oplevelser fra ”felten” eller som en kalender/reminder – hvis du nu skulle have forskudt et arrangement.

– Én af de ting, der kan løfte en forening, det er, at du deltager i de arrangementer som bestyrelsen laver. Det er en af de grundlæggende ting, der løfter en forening og det fremadrettede arbejde til glæde for os alle.

– Har du tanker eller en idé om arrangementer, eller hvad det nu måtte være, så er du meget velkommen til at præsentere din tanker eller idé for bestyrelsen.

– For løfter vi sammen styrker vi både ejerskabet og fællesskabet i vores forening!

 STØT VORES ANNONCØRER, DE STØTTER DIG OG MIG.

 

Verner Dalgaard Jensen

 

BESØG DINE SPONSORER! DE STØTTER DIN JAGTFORENING!

Copyright © 2013. All Rights Reserved TK-Jagt.