JAGTFORENING

Besøg vore annoncører; de støtter os!

Gode jagtberetninger efterlyses!

 

Kære medlemmer

Vi vil gerne bruge noget plads her på hjemmesiden til at lave en samling af gode historier fra jagter i skov og på mark – såkaldte jagtberetninger.

Der fortælles traditionelt mange gode og fantastiske historier, når jægere er samlet og skal fortælle om egne og andres jagtoplevelser, men disse beretninger når ikke altid så langt ud. I disse moderne tider, hvor ingen kan eksistere uden en mobiltelefon, bliver der også stort set altid taget billeder af resultatet af jagten – hvis der har været et resultat…

Det kunne være dejligt at kombinere fortællingerne og billederne her på hjemmesiden. Samtidig kunne det være med til at fortælle nye medlemmer om, hvad jagt er for en størrelse, og hvad jagt bærer med sig af kammeratskab, deltagelse i arrangementer og alle de oplevelser, man har som jæger.

 – Derfor: Fat pennen (som det hed i gamle dage) eller i det mindste tasterne og send til webmasteren – så kommer din historie (helst med gode billeder) videre i universet og ender her på hjemmesiden. Foreløbig er én historie havnet og kan ses ved et klik ude i højre spalte under “Jagtberetninger:

Webmasteren skal nok rette til efter bedste evne. Manglende skriveegenskaber er ingen hindring!

Selv om du har lagt din beretning på FaceBook kan den sagtens bruges her – her kan man vende tilbage gang efter gang og vi får de bedste historier samlet på ét sted! Her er også plads til meget mere beskrivelse af oplevelserne!

Venlig hilsen

Morten, webmaster på stedet.

BESØG DINE SPONSORER! DE STØTTER DIN JAGTFORENING!

Jagtberetninger:

Copyright © 2013. All Rights Reserved TK-Jagt.